OM NÄBO BYGG

- DET KOMPLETTA BYGGFÖRETAGET

NÄBO BYGG broschyr

För mer information om vilka vi är och vad vi gör så rekommenderar vi er att ni tar en titt i NÄBO Bygg’s senaste broschyr.

Läs nu

NÄBO Bygg AB är ett tradionellt Byggföretag med hög kompetens och ett stort kvalitetstänkande. Vårt huvudkontor finns i Östad mellan Olofström och Bromölla, men vi har även ett platskontor i Sölvesborg. NÄBO sysselsätter idag ett 25-tal medarbetare. Vår verksamhet är koncentrerad till stora delar av Skåne, södra delen av Småland, samt hela Blekinge.

Vi utför alla förekommande arbeten inom nybyggnation, renoveringar, mur och putsningsarbeten, samt all slags av byggservice och underhåll.

Vi åtar oss både små och stora arbeten enligt kundens önskemål. Vanligast är att NÄBO har totalansvaret för ett projekt, vi sköter byggsamordningen och anlitar underentreprenörer som vi under lång tid samarbetat med.
Vi lämnar gärna ett fast pris både på arbete, material och underentreprenörer. Alla byggnadsarbeten utföres med stort kvalitetsansvar. Det viktigaste för NÄBO är att våra kunder blir nöjda!

Samtliga av våra Snickare och Murare har byggnadsteknisk utbildning med Yrkesbevis. Vi satsar självklart även på fortlöpande utbildning av våra medarbetare då det är väldigt viktigt att vi kan utföra våra arbeten på ett korrekt och säkert vis, och därmed följa regler och bestämmelser som finns i branschen.

NÄBO har stor erfarenhet av att bygga villor & fritidhus – ni kan känna er trygga med att välja oss som entreprenör när ni ska bygga ert drömhus. Vi lämnar gärna referenser om ni önskar !

En stor del av NÄBOs verksamhet består av renoveringsprojekt åt bostadsrättsföreningar, företag, industrier och lantbruk. Fönsterbyte är en av våra specialiteter – välkomna att be om kostnadsfri offert på nya fönster oavsett om det är till en sommarstuga eller stora flervåningshus.