Nyheter

- LÄS OM NÄBO BYGGS SENASTE PROJEKT

Lägenheter – Olofströmshus

NÄBO har nu överlämnat nybyggnationen till Olofströmshus och brukaren Cura Individutveckling. Fasaden av Danskt tegel och det ”gröna” taket VegTech bildar en mycket tilltalande och härlig exteriör. Vi är stolta att överlämna ett väldigt fint projekt och känner oss övertygade om att ungdomarna kommer trivas i deras nya lägenheter och gemensamhetsrum. Vi tackar för förtroendet och önskar alla lycka till med de nya lägenheterna.

Pågående projekt

Marklägenheter

I Mörrum bygger vi 24st nya marklägenheter – arbetet pågår för fullt och innan byggsemestern så är samtliga 8st huskroppar resta och vädertätade. Allt går enligt plan och lägenheterna är inflyttningsklara 1 Mars 2018. Beställare är Karlshamnsbostäder.

Flerbostadshus

I Sölvesborg bygger NÄBO ett mindre flerbostadshus i 3 våningar + källare, samtliga våningsplan är resta och arbetet med yttertaket pågår. Inflyttningsklara i Nov-Dec 2017. Beställare är Husvagnsexpo i Bromölla.

Renoveringar & Ombyggnader

Vi har precis påbörjat renovering av ett flertal byggnader på gamla A3 i Åsums Fure utanför Kristianstad, arbetet ska vara färdigställt i Nov. Beställare är Kristianstads kommun.

I Olofström renoverar vi Vilboksskolan och Brännaregårdsskolan – arbetena ska  färdigställas under hösten 2017. Beställare är Olofströms Kommun

NÄBO har fått i uppdrag att bygga om fd Oves motor i Olofström till Gym – projektet har precis startat !

Övrigt

NÄBO håller på att färdigställa en villa från Fiskarheden i Gungvala och har parallellt påbörjat nybyggnad av en ny villa i Olofström. Vi har även påbörjat nybyggnad av ett stall i Sandviken som ska färdigställas i höst.

Byggstart Fruktgården

Första spadtaget – Fruktgården Mörrum

Nyproduktion av 24st marklägenheter.

Foto: Blekinge Läns Tidning / Lena Ehring

NÄBO söker fler medarbetare !

NÄBO Bygg AB fortsätter att utvecklas och behöver därmed förstärka vår organisation med ytterligare 2-3 snickare. Ni ska ha lätt för att samarbeta och ha förmågan att ge våra kunder ett bra bemötande på alla plan. Vara noggranna i ert arbetsutförande och ha en känsla för ordning och reda på arbetsplatsen. Ansvar och engagemang är ett ledord på NÄBO. Vi söker er som tycker om varierande arbeten, allt från mindre byggservicearbeten till större entreprenader. 2017 kommer präglas av nyproduktion av bostäder samt en del ROT-projekt. Du bör ha byggutbildning med yrkesbevis och helst några års arbetslivserfarenhet inom byggbranschen, behärska det svenska språket, samt inneha B-körkort.

Välkommen att skicka er ansökan till: info@nabobygg.com                                       Har ni några frågor eller funderingar ang tjänsterna så kan ni ringa till Andreas på: 0708-993027

 

Bostadsrättsföreningar

NÄBO kommer utföra ett fönsterbyte hos Brf Ekbacken i Sölvesborg under våren 2017. Det är föreningens 2st flerbostadshus på Snapphanegatan som nu är i behov av nya fönster.

NÄBO har även fått förtroendet att byta fönster, renovera fasaden & garagen hos Brf Klämmen i Kallinge. Arbetet påbörjas i Maj.

Centrala lägenheter

NÄBO har fått i uppdrag att uppföra ett mindre flerbostadshus i centrala Sölvesborg, huset byggs i tre våningar + källare. Totalt blir det 6st 2-rok lägenheter på vardera 64m2. Härliga inbyggda balkonger som kan användas som ett extra rum på sommarhalvåret. Huset kommer även utrustas med en plattformshiss för tillgänglighet.

Byggstart Feb 2017

Marklägenheter Bommarviken

Nu är vi gång med nyproduktionen av 11st marklägenheter i Olofström. Ett härligt läge vid Bommarviken precis intill sjön Halen. Lägenheterna byggs i lösvirke och kommer få en hög standard. Byggherre är Olofströmshus AB. Inflyttning planeras i Mars 2017. Underentreprenörer: El&Company, Erikssons VVS.

Brf Laxen

NÄBO har fått i uppdrag att renovera 2500m2 yttertak till Brf Laxen i Sölvesborg. I entreprenaden ingår även att byta entrépartier, tilläggsisolering vindar samt ny ventilation. Arbetet påbörjas V38 och beräknas färdigställas innan årsskiftet. Underentreprenörer: P-O Sanering & rivning, Ventex, Levins El.

Fönsterbyte Brf Polstjärnan

NÄBO har fått förtroendet att byta fönster på ett flervåningshus i centrala Sölvesborg. Projektet startar i Sep.